AFTENMENU
Snacks
-
KNIVMUSLINGER45jordskokke & Piemonte hasselnødder
-
KYLLINGEVINGER60peberfrugt & ansjos
-
BRØD45olivenolie-smør
-
KANIN & KANTARELLER65rösti & salvie
-
POLENTA FRITTER60cacio e pepe
-
FRITERET LASAGNE60løg, svampe & blåskimmel
-
SLIDER90Salssicia, reje, saurkraut-remoulade & estragon
Forretter
-
TUN145tomat & hummerolie
-
PULPO CARPACCIO155oliven & Marcona mandler
-
GAMBAS135smør, chili & hvidløg
-
RØDBEDER115chevre, figen, kirsebær-vinaigrette & valnødder
-
PUNTARELLE120bagna cauda & straciatella
Hovedretter
-
ORZO140græskar, parmesan & peber
-
CANNELLONI175okse & sauce Bordelaise
-
VONGOLE155trottole-pasta & chili
-
MELANZANE ALLA PARMIGIANA140aubergine, tomat & ost
-
KULLER EN CROUTE165bønner, rød peber & hummersauce
-
LAM155bønner, iberico & jus
-
HEL FARSERET POUSSIN395til to m. flødekartofler, salat & sauce
-
STEAK AU POIVRE625til to m. polenta fritter, salat & sauce
Dessert
-
TIRAMISU105kastanje, hasselnød & chokolade
-
SOFT SERVE95kokos, ananas & farin-sauce
-
BASQUE CHEESECAKE110pistacie & olivenolie