TASTING MENU
-
TUNtomat & hummerolie
-
KYLLINGEVINGERpeberfrugt & ansjos
-
KNIVMUSLINGERjordskokke & Piemonte hasselnødder
-
FRITERET LASAGNEløg, svampe & blåskimmel
-
-
Vælg imellem:
-
ORZOgræskar, parmesan & peber
-
Eller
-
KULLER EN CROUTEbønner, rød peber & hummersauce
-
Dertil:
-
PUNTARELLEbagna cauda & straciatella
-
-
SOFT SERVEkokos, ananas & farin-sauce
-
-
350
-
GAMBASsmør, chili & hvidløg
-
KANIN & KANTARELLERrösti & salvie
-
PULPO CARPACCIOoliven & Marcona mandler
-
BRØDolivenolie-smør
-
-
HEL FARSERET POUSSIN
-
Dertil
-
FLØDEKARTOFLERPuntarelle salat m. Stracciatella & sherrysauce
-
-
BASQUE CHEESECAKEpistacie & olivenolie
-
-
450